• 03
  • 07
  • landkaart correct formaat
  • 02

Koffie & Brocante

Van nostalgische serviezen tot retro meubels en van moderne schilderijen tot religieuze kunst; u kunt het zo gek niet bedenken, of het is bij ons te vinden. En het aanbod verandert iedere keer weer.

Snuffelen in ons winkeltje is altijd weer een belevenis en u kunt onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai genieten van de rust Onder de Poort. Op een warme zomerdag is het heerlijk toeven in de luwte van de omsloten binnenplaats en bij kouder weer brandt binnen de houtkachel en wordt u ondergedompeld in de nostalgische sfeer van onze mooie oude hoeve. Naast koffie en thee is bij ons ook een lekker streekbier (Rick’s bier) of een frisse Oostenrijkse Almdudler te verkrijgen.  Onze wijnen worden verzorgd door Vinumundi en kunnen per cm worden bijgeschonken. Dus laat u verrassen en wandel of fiets eens binnen Onder de Poort.

Wij zijn open van 10-16.30u op zondag en maandag en van april t/m september ook op dinsdag. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor eventuele afwijkende openingstijden.

Een grote greep uit ons aanbod vindt u hier of in onze winkel op 2dehands.be.